FAMILY DPIM UITM PAHANG EDITION

lubuk informasi dan perbincangan untuk generasi dpim uitm pahang, tidak kira la korang super senior ke, super junior ke...selagi korang pernah menjadi pelajar DPIM, kita alu-alukan kehadiran korang dalam forum ni..apa pun enjoy gathering okey!!

Latest topics

» PERINTIS ITM JENGKA 2003
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm by AKI

» salam perpaduan
Mon Feb 15, 2010 9:46 am by irwan

» unity against unity
Fri Oct 09, 2009 6:11 am by CENGKODOK

» my opinion....
Tue Jun 09, 2009 5:02 pm by burnburhan

» contact korang!!
Sat Mar 28, 2009 1:37 pm by emma_darling

» The Now Emma...
Fri Mar 20, 2009 3:54 am by emma_darling

» Short Funny Stories
Fri Mar 20, 2009 3:12 am by emma_darling

» Funny Names
Fri Mar 20, 2009 3:06 am by emma_darling

» JAWATAN KOSONG DI UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI)
Tue Mar 17, 2009 8:36 am by zhrbtn


    The Now Emma...

    Share
    avatar
    emma_darling

    Number of posts : 5
    Age : 32
    Location : Sekincan, Selangor
    Registration date : 2009-02-25

    The Now Emma...

    Post  emma_darling on Fri Mar 20, 2009 3:54 am

    hi everyone!!!!! Very Happy
    how's life treating u???

    since nobody posted anything to this topic, so i became da first one to post here, yay!!...hehehe

    dulu & sekarang.... flower
    dulu: stdy DPIM, mcm la korang xtau plak kan...
    skrg: stdy EPC, org slalu misinterprete kos yg aku amek ni as TESL...no people, it's not TESL, not even close...
    4 those who dunno, or curious to know, my course called Bachelor in Applied Language Studies (English for Professional Communication)..
    then ade plak yg tnye, nnti ko keje ape?? ngaja ke???
    ngaja..perhaps i would say...
    as i mentioned b4, kos aku bkn TESL, so klu nak ngaja kene amek dip. pendidikan la...
    basically dis course is preparing us to be professionals...
    our career scope such like writer, editor, translator, PR, or we can go to business field since we're minoring in business...

    okay la..smpai cni je dulu..
    aku da xtau nak tulis ape lg...
    will update soon!! Very Happy

      Current date/time is Sun Jul 15, 2018 5:10 pm