FAMILY DPIM UITM PAHANG EDITION

lubuk informasi dan perbincangan untuk generasi dpim uitm pahang, tidak kira la korang super senior ke, super junior ke...selagi korang pernah menjadi pelajar DPIM, kita alu-alukan kehadiran korang dalam forum ni..apa pun enjoy gathering okey!!

Latest topics

» PERINTIS ITM JENGKA 2003
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm by AKI

» salam perpaduan
Mon Feb 15, 2010 9:46 am by irwan

» unity against unity
Fri Oct 09, 2009 6:11 am by CENGKODOK

» my opinion....
Tue Jun 09, 2009 5:02 pm by burnburhan

» contact korang!!
Sat Mar 28, 2009 1:37 pm by emma_darling

» The Now Emma...
Fri Mar 20, 2009 3:54 am by emma_darling

» Short Funny Stories
Fri Mar 20, 2009 3:12 am by emma_darling

» Funny Names
Fri Mar 20, 2009 3:06 am by emma_darling

» JAWATAN KOSONG DI UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI)
Tue Mar 17, 2009 8:36 am by zhrbtn


TAPAK ROLLCALL

   
ForumTopicsPosts
No new posts

Gallery Gambo Kenangan

Kat sini korang leh la post gambar kenangan kat sini...

23unity against un...
Fri Oct 09, 2009 6:11 am
CENGKODOK View latest post
No new posts

Dulu dan Sekarang

Dulu lain skang lain. Dulu bujang skang dah kawin. Haha, maybe ada yang nak kongsi cerita tentang diri sendiri sekarang. Keadaan korang, status korang dan isu2 pekerjaan korang.

11The Now Emma......
Fri Mar 20, 2009 3:54 am
emma_darling View latest post
No new posts

Trivia and Jokes

Korang ada menyimpan cerita-cerita trivia atau cerita pelik yang anda jumpa di internet atau di mana jua? Jom kongsi di ruang ini supaya kengkawan lain juga dapat info baru.

33Short Funny Stor...
Fri Mar 20, 2009 3:12 am
emma_darling View latest post
No new posts

Kenangan DPIM

Special forum untuk korang ceritakan kisah2 menarik korang masa DPIM dulu..xkisah la..waktu2 jd junior ke.. Lagi gempak kalau korang nyer cerita lucu tapi jangan sampai kengkawan masuk sepital pasal perut pecah sebab gelak dah laa..

11PERINTIS ITM JEN...
Tue Apr 13, 2010 11:30 pm
AKI View latest post
No new posts

Music and Entertainment

Forum mencari dan berkongsi lagu yang amat korang minati. Luahan pendapat tentang bidang muzik dan hebahkan konsert2 yang akan berlangsung di tempat korang.

00



  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • Forum is locked Forum is locked
Current date/time is Sun May 27, 2018 7:15 pm